Boyalıca Ortaokulu


Vizyon: Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Türk Milli Eğitimi´nin Genel amaçlarına ve İlköğretim genel amaçlarına uygun eğitim vermekte olup , Atatürk ilke ve inkılaplarına ve Anayasada ifadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliği ´ne bağlı beden, ahlak ve duygu bakımından dengeli , sağlıklı gelişmiş bir kişilik ve karaktere hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip insan haklarına saygılı ilgi , istidat , beceri ve yetenekleri ölçüsünde gerekli bilgi ,beceri ve davranış kazanmalarını sağlamanın yanında kendilerini mutlu kılacak ve toplum mutluluğuna katkıda bulunacak bireyler olarak yetiştirilmelerini amaçlamaktadır.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar: 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı mezun olan 17 öğrencimizin hepsi sınava girmiştir. 4 öğrenci İznik Anadolu Lisesine, 1 öğrenci İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Kısmına, 1 öğrenci İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesine, 3 öğrenci İznik Çok Programlı Anadolu Lisesine, 1 öğrenci İznik Anadolu İmam Hatip Lisesine ve 7 öğrenci İznik Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yerleşmiştir.

Saatler: 08.50-15.10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okula geliş ve gidişlerde Boyalıca Köyü´ne saatte bir olmak üzere hizmet eden halk minibüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %29,41
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı için 1 tane Tübitak 2204-B Projesi
Proje Çalışmaları: Teknofest Erasmus Tübitak
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı için 2 tane Erasmus+ Projesi

Telefon - 02247622030

Belgegeçer - (224) 762 2005

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://boyalicaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BOYALICA MAH. SAHİL (YALI) CAD. BOYALICA ORTAOKULU BLOK NO: 48 İZNİK / BURSA

Öğretmen :11
Öğrenci :95
Derslik :4
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2084
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Yerleşim yerimiz İznik´în mahallesidir Boyalıca İznik gölü kenarında göle sıfır okul binası ve sahilimizle cazibe, göz alıcı bir yerdir.Suyumuz şebeke suyu ve kanalizasyon döşeli 112 acil servisi ve aile hekimliği bulunmaktadır.

Adres - BOYALICA MAH. SAHİL (YALI) CAD. BOYALICA ORTAOKULU BLOK NO: 48 İZNİK / BURSA

Ulaşım İlçeye ulaşım 1 saat arayla kalkan dolmuş ile sağlanmaktadır ve anayolda sürekli Orhangazi ve Yalova minibüsleri bulunmaktadır. İle günde 3 sefer büyük otobüs ile ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe:18 km - İle: 63 km